Prices
ImageStarter пакет
•уникатен web дизајн
•до 5 html страни [за нас, производи, услуги, контакт форма, галерија]
•до 10 графички елементи
•количината на текстот е по желба
•галерија на слики
•сите содржини во финална форма ги доставува клиентот (текст, слика)
•оптимизација и пријавување на пребарувачи
•поставување на сервер и тестирање
•цена: 10.000,00 ден

Middle пакет
•уникатен web дизајн
•до 10 html страни
•до 15 графички елементи
•количината на текстот е по желба
•галерија на слики
•сите содржини во финална форма ги доставува клиентот (текст, слика)
•2 модула
•оптимизација и пријавување на пребарувачи
•поставување на сервер и тестирање
•цена: 15.000,00 ден

Dynamic пакет
•уникатен web дизајн
•можност за самостојно уредување на сајтот
•до 15 страни
•до 20 графички елементи
•количината на текстот е по желба
•сите содржини во финална форма ги доставува клиентот (текст, слика)
•5 модула
•оптимизација и пријавување на пребарувачи
•поставување на сервер и тестирање
•цена: 20.000,00 ден

Надградба:
Секоја наредна страна >>> 10 €
Дополнителен јазик >>> +30% од вкупната цена

Модули:
•Анкета
•Дискусиона група – форум
•Newsletter

Напомена:
•сите цени се без пресметан ДДВ
•50 % авансна уплата пред почеток на активностите, 50% пред објавување на сајтот
•рокот за реализација започнува од денот на предавање на сите потребни материјали за изработка на проектот.