Translate
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
MacedonianEnglish
Навигација
Насловна
Проекти
Цени
Сервиси
Privacy policy
Спонзор
За нас
Контакт
Electrolux Design Lab
Invest Project Macedonia
Print Design
National strategy Macedonia
National strategy Bitola
Email service
Info Marketing
Jobs
Laws of Republic of Macedonia
Superbrands World
History of RM
Companies
Зачленување
Expo Macedonia
Service Computers
Присутни
Statistics
Посетители: 214288

Сервиси Испечати Е-пошта
Image

Маркетинг & Медиа Палензо нуди широк спектар на сервиси вкучувајќи ги во нив професионална изработка на веб страни и нивно одржување, интернет маркетинг и промотивни услуги.

  - Веб дизајн
  - Одржување на веб страни
  - Веб хостинг (изнајмување на простор за вашиот сајт)
  - Интернет маркетинг (емаил маркетинг, маркетинг преку поставување на ваш банер , тетстуални реклами итн.)
  - Графички дизајн
  - Принт дизајн
  - Маркетинг сервиси
  - CD-ROM/DVD Мултимедија
  - Презентација
 
 
 

Marketing & Media Palenzo