Translate
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
MacedonianEnglish
Навигација
Насловна
Проекти
Цени
Сервиси
Privacy policy
Спонзор
За нас
Контакт
Electrolux Design Lab
Invest Project Macedonia
Print Design
National strategy Macedonia
National strategy Bitola
Email service
Info Marketing
Jobs
Laws of Republic of Macedonia
Superbrands World
History of RM
Companies
Зачленување
Expo Macedonia
Service Computers
Присутни
Statistics
Посетители: 224413

Цени Испечати Е-пошта
ImageStarter пакет
•уникатен web дизајн
•до 5 html страни [за нас, производи, услуги, контакт форма, галерија]
•до 10 графички елементи
•количината на текстот е по желба
•галерија на слики
•сите содржини во финална форма ги доставува клиентот (текст, слика)
•оптимизација и пријавување на пребарувачи
•поставување на сервер и тестирање
•цена: 10.000,00 ден

Middle пакет
•уникатен web дизајн
•до 10 html страни
•до 15 графички елементи
•количината на текстот е по желба
•галерија на слики
•сите содржини во финална форма ги доставува клиентот (текст, слика)
•2 модула
•оптимизација и пријавување на пребарувачи
•поставување на сервер и тестирање
•цена: 15.000,00 ден

Dynamic пакет
•уникатен web дизајн
•можност за самостојно уредување на сајтот
•до 15 страни
•до 20 графички елементи
•количината на текстот е по желба
•сите содржини во финална форма ги доставува клиентот (текст, слика)
•5 модула
•оптимизација и пријавување на пребарувачи
•поставување на сервер и тестирање
•цена: 20.000,00 ден

Надградба:
Секоја наредна страна >>> 10 €
Дополнителен јазик >>> +30% од вкупната цена

Модули:
•Анкета
•Дискусиона група – форум
•Newsletter

Напомена:
•сите цени се без пресметан ДДВ
•50 % авансна уплата пред почеток на активностите, 50% пред објавување на сајтот
•рокот за реализација започнува од денот на предавање на сите потребни материјали за изработка на проектот.
 
 
 

Marketing & Media Palenzo